Saunaosaston muutos

Mittava muutos omakotitalon kellarikerroksessa

Helsingin Paloheinässä sijaitsevan omakotitalon kellarikerros oli jokseenkin alkuperäisessä 50-luvun asussa. Talon uudet omistajat halusivat tilaan avaruutta, käytännöllisyyttä ja lämmintä tunnelmaa, tavoitteena oli muokata alakerrasta toimiva saunaosasto-kodinhoitohuone-yhdistelmä. Myös tilan mataluus ja katossa risteilevät vesijohdot oli otettava huomioon tilan remontin suunnittelussa.

Lopullisessa pohjaratkaisussa saunan paikkaa muutettiin ja sen kokoa pienennettiin. Näin saatiin tilaa pyykkikomerolle, pesukoneelle ja kuivauskaapille sekä lisää säilytystilaa. Suihkulle saatiin runsaasti tilaa käytännöllisesti saunan välittömään läheisyyteen. Tilaan rakennettiin myös kellarikerroksesta puuttuva wc.

KH_2011_09_08 (22)KH_2011_09_08 (12)KH_2011_09_08 (10)KH_2011_09_08 (7)KH_2011_09_08 (31)TL_Pukkila_kuva2

 

Pohja_ak

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s